Cum a fost workshop-ul Eu & Erotismul, prima ediție?

Într-o lume în care erotismul este un subiect tabu, e nevoie de mult curaj pentru a aborda deschis această tema iar participantele la workshop-ul de sâmbătă, 03 martie, l-au avut.

De-a lungul celor aproape patru ore de întâlnire, atmosfera a fost relaxa(n)tă, fiecare a avut loc să se exprime pe sine și grupul s-a conturat armonizându-se treptat.

Printre decupajele revistelor și aracetul proaspăt, pe măsură ce discuțiile au avansat, numeroase credințe limitative și trăiri precum vinovăția, rușinea, frica, neputința, durerea și confuzia și-au făcut loc. Acestea au fost ușor, ușor adunate, chestionate, problematizate și conținute cu răbdare, prezență, empatie și iubire de către întregul grup.

Îmbinarea dialogului cu activitatea manuală a facilitat conexiunea cu sine și participarea la grup. Astfel, atât nevoia de autonomie, cât și cea de apartenență au fost satisfăcute. Colajele rezultate au reflectat conținuturile individuale, iar spre final, puse toate laolaltă, s-au transformat într-un tot unitar.

În calitate de facilitator al grupului, alături de colega mea Alexandra Prichindel, am resimțit constant emoțiile și curiozitatea participantelor față de subiect.

Mai jos, fotografiile vorbesc de la sine.

Photo credit: Alexandra Lazu & Constantin Croitoru

Advertisements

One thought on “Cum a fost workshop-ul Eu & Erotismul, prima ediție?

  1. Am raspuns pe mess, poate atasul nu s-a luat bine.

    O zi frumoasa!

    Pe 6 martie 2018, 11:45, Din Nimic a scris:

    > alexalazu posted: “Într-o lume în care erotismul este un subiect tabu, e > nevoie de mult curaj pentru a aborda deschis această tema iar > participantele la workshop-ul de sâmbătă, 03 martie, l-au avut. De-a lungul > celor aproape patru ore de întâlnire, atmosfera a fost relaxa(” >

    Liked by 1 person

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s